2013. 07. 21.

Flavon Protect

Most, a XXI. században mindenkinek szüksége van arra, hogy szervezetét minél hatékonyabban támogassa, nap mint nap. 




A gyümölcsök és zöldségek rendszeres fogyasztása hozzájárulhat ehhez, hiszen ezekben olyan növényi hatóanyagok, ásványi anyagok és vitaminok találhatóak meg, amelyek képesek kiegyensúlyozottabbá és változatosabbá tenni mindennapi táplálkozásunkat.

A helyes étrend minden korosztály számára igen fontos. Különösen igaz ez azokra, akik életük korábbi szakaszában nem táplálkoztak megfelelően, szokásaik és beszűkült lehetőségeik rabjai voltak. Főként számukra ajánljuk termékünket, a Flavon Protectet, mely összetevőinek köszönhetően segít változatosabbá tenni táplálkozásunkat.

A fiatal középkorúak, valamint az idősebbek szervezete már sok megpróbáltatáson ment keresztül. Fontos, hogy minél jobban figyeljünk a különféle jelzésekre, és tegyünk minél többet azért, hogy egészségesen és a káros külső hatásoktól minél inkább védve éljünk. Ennek a védelemnek lehet hatékony része a Flavon Protect.

A gyártás során, hasonlóan a többi Flavon termékhez, megóvjuk az alapanyagokban található értékes anyagokat. A speciális gyártási technológiának köszönhetően ez a termékünk sem tartalmaz tartósítószert!

Tartósítószert nem tartalmaz!

 OÉTI notifikációs szám: 2486/2012





Kinek ajánljuk?
  • Azoknak, akik úgy érzik, hogy szerveztük több támogatást kíván.
  • Azoknak, akik valamilyen új, az eddigiektől eltérő, természetes és megbízható étrend-kiegészítőre vágynak.
  • Azoknak, akik többféle gyümölcs színanyagait szeretnék egy termékként fogyasztani. 
  • Azoknak, akiknek fontos étrendjük változatossága.


            



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése