2013. 07. 23.

Utálod a munkádat, ráadásul még keveset is keresel vele?

Utálod a munkádat, ráadásul még keveset is keresel vele? Anyagi gondjaid vannak, és gondot jelent a csekkek kifizetése is? Úgy érzed, hogy egyszerűen a munkád mellett nem jut időd magadra és családodra?

Az átlagember manapság hitelekbe veri magát, a fizetése 125 százalékából tengődik, és napról napra él.

A jelenlegi gazdasági modell, amiben élünk, teljesen tönkrement. Többé már nem működik, és mindenki, aki azt gondolja, hogy mégis, a végén szegényen és kiszolgáltatottan végezheti. Néhány dolog  amit kiemelnék:

• A kis- és nagykereskedők, viszonteladók, terjesztők és más élősködők elosztó rendszere pazarlás, és egyáltalán nem szolgálja a fogyasztó érdekeit.

Ha kisvállalkozó vagy, nagyon nagy nyomás nehezedik rád, kezdve a személyes garanciavállalással a dolgozók problémáin át az adókig, stb. Régebben a legtöbben egyszerűen befizették az adóikat. A kormányok túl nagyok és ez már kezelhetetlen, magyarul az adók túl magasak, a kiadás túl sok, és a költségvetési hiány is túl nagy. Ma, ha a kormány adót emel, az emberek és a cégek, (az internet segítségével) olyan országokban vállalnak munkát, ahol az adók alacsonyabbak.

• A főbb multicégek dolgozók százait, ezreit bocsátják el.

Ha a vállalati szférában dolgozol és minél idősebb vagy, a vállalatnál felmerül a kérdés, hogy fel tudnának venni helyetted egy fiatalabbat aki kevesebbért elvégzi ezt a munkát, kevesebb költségért, (nem kell annyi tb-t, adót fizetni utána) kell-e ez a munkakör egyáltalán, nem lehet hogy a 2 ember munkáját 1 is elvégzi ugyanennyiért? 
Régebben az életkor előnyt jelentett, az életkor a tapasztalattal és bölcsességgel volt egyenlő, a mai körülmények között az életkort költségtényezőnek tekintik. A középosztálybeli jól fizető munkákat egyszerűen felszámolták, megszüntették, az emberek többsége a szolgáltatási üzletágban dolgozik a korábbi fizetése feléért, harmadáért, a 40 - 50 éves korosztályból nagyon sokan ott tartanak hogy munkát kell keresniük.

• Az igazi anyagi függetlenség titka az, ha magadnak dolgozol.

• Évente munkák millióit látják el gépek, és soha többet nem lesznek leváltva.

Nézz szét a munkahelyeden, létszámleépítés, ahol eddig 10 ember dolgozott ma már egy ember látja el a faladatokat, mert feleslegessé tette őket a technológia, és ez sokaknak veszteséget jelent mert nincs többé távolság. Mára a gyárak jelentős részét külföldre telepítették. Napjainkban a gyárakból már túl sok van. Ha a munkások magasabb béreket követelnek, akkor a gyárakat, melyekben eddig dolgoztak, egyszerűen bezárják és a termelő berendezéseket olyan külföldi országba telepítik át, ahol a munkabérek jóval alacsonyabbak.

• A legtöbb meló azon alapszik, hogy több időt kell dolgoznod, ha több pénzt szeretnél, vagyis az eladni-az-időt-a-pénzért csapdán.

Csapdába estél — az eladni-az-idődet-pénzért csapdába.

Ahhoz, hogy több pénzt kapj, többet és keményebben kell dolgoznod. Fix fizetésed van, vagy olyan helyen dolgozol, ahol a túlóra meg van szorítva, így ez a munkahely nem is kínálja azt a lehetőséget, hogy több időt adjanak el több pénzért. Emiatt a házastársad vagy élettárad is kénytelen dolgozni, ami persze még így sem elég.

Elmész egy másodállásba, és néha még az élettársad is ezt teszi. Az eredmény: három vagy akár négy jövedelemmel rendelkező család — akik kétségbeesetten próbálnak meg több időt eladni több pénzért, -míg végül senki sem neveli a gyerekeket. Videó játékokon tanulják meg az életet. A gyerekeidnek kétségbeesetten szükségük van a szüleikre, de Anya és Apa nincsenek ott, mert dolgoznak, hogy jobb életet tudjanak biztosítani a gyermekeiknek.

Fotó: www.freedigitalphotos.net
Minden hétfőn, a világ minden táján megszólalnak az ébresztőórák. Az emberek kábán megnyomják a szundi gombot, kétségbeesetten vágyakoznak még 5 perc alvásra. A lehető legkésőbb kelnek fel, sietve lezuhanyoznak, ezután megreggeliznek, vagy kihagyják, vagy vesznek valami vackot útban a munkahelyük felé.

Tudjuk, hogy az emberek 80 százaléka olyan munkahelyre megy be, amit nem kedvel, vagy akár utál, és 99,9 százalék gondolja azt, hogy több pénzt kellene keresnie. A legtöbbjük kómásan végiggürcöli a napot hazamegy, megvacsorázik és azzal tölti az estét, hogy buta sorozatokat néz addig, míg el nem jön a lefekvés ideje.

Kedd reggelig, amikor az egész kezdődik elölről.
Szerda reggelig ... „Hál' Istennek, hét közepe van!"
Csütörtök reggelig ...
Egészen „hál' Istennek péntekig!" 

És tudod, hogy ez mit jelent — minden hónapban fizetésnap, mikor megjön a fizetés — ha csak egy kis időre is úgy érezheted —, hogy a pénz a tiéd.

Persze ez a pénz már rég el van költve, hisz egy halom hitel-tartozásod van, mely a fizetésedre vár. De arra a néhány felemelő pillanatra úgy érezheted, a pénz a tiéd. Ezt meg kell ünnepelni. Ez azt jelenti, hogy ma valahova elmehettek vacsorázni! 

Vacsora után irány a TV,  — hogy ne kelljen a kétségbeesett életedről gondolkoznod egész hétvégén, hétfőig — amikor megszólal az ébresztőóra, és kezdődik az egész elölről...

Ez egy ördögi kör.

És elég nagy butaság is. Mert egészen addig, amíg az eladni-az-idődet- pénzért játékot játszod, soha nem tudod elérni az igazi anyagi biztonságot.

A legtöbb ember minden nap foglalkozik MLM-el, csak nem kap érte fizetést.

Az MLM nem több mint ajánlani és reklámozni azt, amit szeretsz és ismersz. Gondolom Te is olyan vagy, mint a legtöbb ember, akkor nap mint nap ajánlasz és reklámozol, gyermekorvost, sport csapatokat, sör márkákat, butikokat, filmeket, nyaraló helyeket, autószerelőket, orvosokat, ügyvédeket, 
műszaki cikkeket, éttermeket, mesterembereket, stb.


Fotó: www.freedigitalphotos.net

Két lehetőséged van, vagy továbbra is ingyen ajánlasz és reklámozol. 

Ingyen, az nem rossz. A jótékonyság jobbá teszi a világot. 

De ha Te is belefáradtál abba, hogy ingyen dolgozol, és csatlakozni szeretnél néhány okos vállalkozóhoz, akiknek extra jövedelem érkezik a számlájukra, akkor meg kell nézned a Flavon fogyasztói klubot!



A hozzánk csatlakozó emberek rájöttek arra, hogy az igazi gazdasági függetlenség elérése két alapvető szabály betartásával érhető el:

1. Tedd magadévá azt a gondolkodást, miszerint el kell kerülnöd az eladni-az-idődet-pénzért dilemmát.
2. Mindennap képes legyél belenézni a tükörbe és tudd, hogy te vagy a főnök. Le kell hogy mondj az alkalmazott szerepéről: vállald, hogy vállalkozó vagy.

Amikor megteszed ezeket lépéseket, a jólét megvalósítása már nem csak egy távoli álom, hanem valami, amit tényleg meg tudsz valósítani.

Kapcsold össze az izgalmat, amit az tud nyújtani, hogy magadnak dolgozol azzal, hogy más izgatott vállalkozókkal karöltve tudsz feljebb jutni — és az eredmény látványosan növekvő. Ez a közös együttműködés valami sokkal nagyobbat eredményez, mint a részek külön-külön. Ha megfelelően csinálod, a hálózatépítés végeredménye egy önfenntartó, többszintes pénzgyárat.

És ez a tied lehet.

Az MLM a gazdaggá válás új modelljeinek egyike és az egyetlen olyan üzlet amely a világ minden pontján nagyon sok embernek bizonyított. Egy olyan működőképes koncepció, amellyel mindenki lehetőséget kap, hogy olyan életet éljen amilyet szeretne.

Ha gyorsan szeretnél meggazdagodni, az MLM nem neked való. Másfelől, ha készen állsz arra, hogy keményen dolgozz részmunkaidőben kettő vagy akár négy évig — akkor fel tudsz építeni egy egész életre szóló anyagi függetlenséget.

Mivel a munkaidő rugalmas, tökéletes arra, hogy a jelenlegi munkád mellett kezdd el, vagy akkor is, ha diák vagy háziasszony vagy gyerekekkel. Az üzletet nagyon kicsi befektetéssel is el tudod indítani.

Néhányan sokáig és keményen fognak dolgozni, és végül, ha nem is kényelemben, de biztonságban vonulnak nyugdíjba. Akárhogy is, a többség mókuskerékben fogja végiggürizni az életét 45-50 éven keresztül, hogy aztán sovány kis nyugdíjból tengődjön „gondtalan nyugdíjas éveiben".

Cégek százai fizetnek jutalékot és bónuszokat azért, amit már eleve minden nap megteszel, ajánlod és reklámozod azokat a dolgokat, amiket használsz és tetszenek Neked.

Ezek a cégek azért fizetnek Neked, hogy a saját termékeiket és szolgáltatásaikat ajánld és reklámozd. Televízió reklámok és újsághirdetések helyett ezek a cégek az élő szóval terjedő reklámban bíznak.

Gondold meg…

Te melyik szolgáltató szolgáltatását próbálnád ki?

1. Azt a szolgáltatót, akit a TV-ben egy általad nem kedvelt színész ajánl?
2. Illetve azt a szolgáltatót, akit az édesanyád vagy a legjobb barátod ajánl?

Te melyik táplálék-kiegészítő terméket próbálnád ki?

1. Azt a táplálék-kiegészítőt, amit a TV-ben egy megagyógyszergyártó ajánl?
2. Vagy azt a táplálék-kiegészítőt, amit az osztálytársad ajánl, ráadásul 10 évvel fiatalabbnak is látszik?

Mivel Te minden nap ajánlasz és reklámozol, miért ne kaphatnál érte pénzt, nem igaz?

A legtöbb ember, aki elérte az anyagi függetlenséget és a jólétet, saját magának köszönheti. Nem csak úgy adták nekik. Nem voltak szerencsés húzásaik.

Tettek érte, hogy megtörténjen.

Ahogy a régi mondás tartja:

Néhány ember tesz, azért hogy megtörténjen 


Ha Te is a való világban élsz,
ha szeretnél egy jól működő módszerrel,
értelmes munkával több pénzt keresni,
ha szeretnél ezen változtatni,
ha tudni akarod, hogy hogyan,
nagyon szívesen elmondom neked
Csak töltsd ki az alábbi mezőket...



Kérlek, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!

Kérjlek, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!

Kérjlek, ezt a mezőt is legyél szíves kitölteni!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése